Jun 22, 2011

Jun 9, 2011

What is meant by trust ?




"To give someone the complete authority to destroy you , but at the same time being confident that he or she will never do it"


What is Trust? Trust is having faith when it would be easy to feel faithless. It is believing the unbelievable, and knowing the unknowing. How do we know when to trust and when not to trust? Is there such concept as having complete trust in something or someone? Having trust in someone or something leaves no room for doubt or speculation.

Jun 8, 2011

Thank you my lover :)






Thaks for everythings nazura. yes! i love you. i love you so much! i love you more than anythings. please forgive me. thanks a lot for loving me. thanks sayang! faez berterima kasih kat tuhan sebab kenalkan zura dgn faez. faez sayang zura sgt2. faez hargai zura. sumpah faez menangis. faez tak sanggop hilang zura. zura nyawa faez. thanks for everything zura. sekarang faez tak kan buat lagi. kalai ni faez janji. tak main2 lagi dah. faez sayang zura tau. muah!!!

Jun 1, 2011

Duit oh Duit :)

cakap pasal duit, gini la hasil mcm mana aku cari duit :)


Akad nikah (masjid jamek kual pilah)


makeup 1

makeup 2

makeup 3

Bukan sonang woi. tp kalau da minat nak wat canne kan? mmg cari duit. tp kalau nak tolong orang aku yang menanggung. tak tawu harge barang gila pui skrg ni. hurgh! da kene santak duit sendiri. haha. padan dgn muke aku kan? haha. cari naye lagi kan? hahaha. lepas tu nak jd cerite lawak phone aku pon bekecai! haha. memang kene la dgn aku. nak cari phone baru duit bertimbun tape jgk kan? hurgh! bale! bale! hurgh! tu la! hobi sgtkan nak campak phone tu kan? padan dgn muke aku. skrg ni kesian kat NORA TONG TONG. aku ta pat text dia. dala dia jauh nun sana kat ulu. hahaha Beting Highland kan? acah2 genting jela. haha. hurm. nak gi tawu gak aku angau kat kau tau skrg ni tongek. hurgh! rindu tahap cipan ni. haha. mampos la org na ckp aku mengade ke pe kan? haha aku da syg kau. suke hati la :) loveyou! muah!muah!muah! haha

Nora Tong Tong :)


Nora Tong ? haha comel kan name tu? hahaha. ade ape hal? wuu~ atceli acah2 mcm sesi suai kenal la ni. haha. dia ni testis sebelah kanan merangkap limpa sebelah kiri la.buah hati la. haha. ayat geli siak! haha. dia tak lawa. dia tak hot. dia cool. dia comel mcm burung tweety :) haha. pipi dia tembam~ wuu. haha. pduli ape aku korang nak ckp ape. tp aku mg da acah2 sweet skrg ni. haha. jap! ni dia :)

Tak lawa? haha. pegi mam la weyh. haha. blog aku suke aku la weyh. haha. okay! popuan ni ade tabiat yg aku geram. grr! haha. aku je ley tawu. takkan dalam kelambu pon na ckp kan? haha. ta gempak la nanti. haha. aku da bole buat list ape dia ta suke aku buat.

1.Angin kus-kus satu badan, madah nak moody je! grr!
2.Mabuk or sentuh kejadah haram yang comfirm comfirm haram :)
3.Diam bile tension or kusut.
4.Marah dia, tengking dia. wuu~
5.Campak phone! hobi kot.

okay! aku ade list jgk sbb pe aku sangkot kat gegirl ni :)

1.Tgk pipi dia, naik kot! tembam weyh! grr!
2.mate dia! belolok weyh! besar nokk!
3.skrg dia da pakai tudung!! wuu~ acah2 ustazah la. tp comel.
4.dia bau milk bath! wuu~ acah2 same la.
5.selalu ckp DEGEDEKGEDEKGEDEK! haha comel kot!
6.dia Gedik yang paling penting. tp dgn aku jela.kalau na ngan laki lain meh sini tgk lebam tak lebam bijik mate kau!



acah2 sweet kan? haha. kan? tp pduli ape aku. aku syg dia. haha. wuu~ NAZURA RAMLI aku syg kau!! haha. sumpah syg kau sampai lebam. sampai mati. sampai bile bile. hingga ke akhir nafasku~ wuuu~~ haha mesti kau tesengih mcm kerang busuk kan tong?? haha suke la tu! meh sini kiss sikit. *zura said : degedekgedekgedek.
haha. bongok! hehehe. i syg u tau! ta bosan nak ckp aku syg kau tau tong! love you love you love you!rase ni je kot dulu. nanti dtg isim aku update lagi. haha





*Please dont leave me Nora Tong Tong :)