Jun 1, 2011

Nora Tong Tong :)


Nora Tong ? haha comel kan name tu? hahaha. ade ape hal? wuu~ atceli acah2 mcm sesi suai kenal la ni. haha. dia ni testis sebelah kanan merangkap limpa sebelah kiri la.buah hati la. haha. ayat geli siak! haha. dia tak lawa. dia tak hot. dia cool. dia comel mcm burung tweety :) haha. pipi dia tembam~ wuu. haha. pduli ape aku korang nak ckp ape. tp aku mg da acah2 sweet skrg ni. haha. jap! ni dia :)

Tak lawa? haha. pegi mam la weyh. haha. blog aku suke aku la weyh. haha. okay! popuan ni ade tabiat yg aku geram. grr! haha. aku je ley tawu. takkan dalam kelambu pon na ckp kan? haha. ta gempak la nanti. haha. aku da bole buat list ape dia ta suke aku buat.

1.Angin kus-kus satu badan, madah nak moody je! grr!
2.Mabuk or sentuh kejadah haram yang comfirm comfirm haram :)
3.Diam bile tension or kusut.
4.Marah dia, tengking dia. wuu~
5.Campak phone! hobi kot.

okay! aku ade list jgk sbb pe aku sangkot kat gegirl ni :)

1.Tgk pipi dia, naik kot! tembam weyh! grr!
2.mate dia! belolok weyh! besar nokk!
3.skrg dia da pakai tudung!! wuu~ acah2 ustazah la. tp comel.
4.dia bau milk bath! wuu~ acah2 same la.
5.selalu ckp DEGEDEKGEDEKGEDEK! haha comel kot!
6.dia Gedik yang paling penting. tp dgn aku jela.kalau na ngan laki lain meh sini tgk lebam tak lebam bijik mate kau!



acah2 sweet kan? haha. kan? tp pduli ape aku. aku syg dia. haha. wuu~ NAZURA RAMLI aku syg kau!! haha. sumpah syg kau sampai lebam. sampai mati. sampai bile bile. hingga ke akhir nafasku~ wuuu~~ haha mesti kau tesengih mcm kerang busuk kan tong?? haha suke la tu! meh sini kiss sikit. *zura said : degedekgedekgedek.
haha. bongok! hehehe. i syg u tau! ta bosan nak ckp aku syg kau tau tong! love you love you love you!rase ni je kot dulu. nanti dtg isim aku update lagi. haha





*Please dont leave me Nora Tong Tong :)

1 comment:

QeenaMeena said...

sumpah jealous.

anyway, may you live happily ever after :,)

sorry for everything .